Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

ZABITA TEŞKİLATI ARSUZ BELEDİYESİ’NİN GURURU OLDU

Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Sinan Altan ve teşkilat personeli, Zabıta

Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Sinan Altan ve teşkilat personeli, Zabıta Teşkilatının 199’ncu kuruluş yıldönümü nedeniyle Belediye Başkanı Sami Üstün’ü ziyaret etti.


Nüfusu deprem sonrası katlanarak artan ve bu nüfus yoğunluğu nedeniyle oluşan ihtiyaca paralel yeni açılan onlarca işletmenin kuruluş işlemleri, denetim ve ardından da yoğun yaz tatilinin yorgunluğuyla her türlü takdirin üzerinde bir performans ortaya koyan Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yaz sezonunun bitişine denk gelen Zabıta Haftası’nda Başkan Sami Üstün’le yaşanan süreç üzerine sohbet etti.
Belediye Başkanı Sami Üstün, oldukça zor ve sıkıntılı süreçten başarıyla çıkan Zabıta Müdürü Sinan Altan ve personeline teşekkür etti.
Özellikle gıda işletmelerinde halk sağlığı konusunda titiz denetim yapılmasının önemine dikkat çeken Başkan Sami Üstün, yol ve kaldırım işgallerinin de engellendiğini ifade etti
Zabıta Müdürü Sinan Altan, başkan Sami Üstün’e her şart ve koşulda Zabıta teşkilatına verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, halkın huzur ve sağlığı konusunda hiçbir zaman taviz vermeden yola devam ettiklerini söyledi.