Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya

BOZKURT: “HAVAİ FİŞEK VE YANICI MADDELER YASAKLANSIN”

MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt’tan Yangınlara Karşı Çağrı: “HAVAİ

MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt’tan Yangınlara Karşı Çağrı:
“HAVAİ FİŞEK VE YANICI MADDELER YASAKLANSIN”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, yaz aylarında artış gösteren orman yangınlarına dikkat çekerek, yangınlara sebep olabilecek her türlü ihmale karşı acil önlem alınması gerektiğini vurguladı.
Bozkurt’un bu çağrısı, yangınlara karşı daha duyarlı ve önleyici politikaların uygulanmasının gerekliliğini bir kez daha gündeme getirdi.
MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt yaptığı açıklamada, ülkemizin dört bir köşesinin adeta birer cennet olduğunu belirterek, bu güzelliklerin bilinçsizlik ve dikkatsizlik yüzünden her yıl yok olduğunu ifade etti. Özellikle düğün, kutlama ve etkinliklerde kullanılan havai fişek, maytap gibi yanıcı maddelerin ciddi riskler oluşturduğuna dikkat çeken Bozkurt, bu tür malzemelerin kullanımına yönelik kesin yasakların getirilmesi gerektiğini belirtti.
Başkan Bozkurt açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Ülkemizin her köşesi bir cennet. Ancak bu güzel vatanımızı yaşanmaz hale getiren orman yangınlarının müsebbibi ne varsa; düğünlerde atılan havai fişekler, maytaplar, bidonla benzin satışları ve her türlü yanıcı maddelerin kontrolsüz kullanımı kesinlikle yasaklanmalıdır. Bu konuda valiliklerimizin ivedilikle harekete geçmesini, gerekli talimatları vererek caydırıcı tedbirler alınmasını talep ediyorum. Saygılarımla Vali Beyimize arz ederim.”