Hatay Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde; Arsuz Kaymakamlığı, HATSU, TEDAŞ ve Aksa Doğalgaz yetkililerinin katılımıyla ilçede yürütülen ve planlanan altyapı ile üstyapı çalışmaları değerlendirildi.
Arsuz Beledeyi Başkanı Sami Üstün; “Gerçekleştirilen toplantıda, devam eden projelerin son durumu ele alınırken, önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve çalışmaların vatandaşların günlük yaşamını en az düzeyde etkileyecek şekilde planlı ve uyum içerisinde sürdürülmesi konusunda ortak mutabakata vardık.
Altyapı ve üstyapı hizmetlerinin daha sağlıklı ve kalıcı olması adına iş birliğinin önemine vurgu yaparken, Arsuz’un ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini” ifade etti.

